Hyra boxplats

Är du intresserad av boxplats. Ring 0706 426 426. Två platser lediga fr.o.m. 1 september.

Storstallet har 12 boxar, varav åtta platser för uthyrning. Boxarna är rymliga och har öppningsbara fönster så hästarna kan stå och titta ut. Det är galler mellan hästarna så de ser och får kontakt med varandra.

Stallet är ljust, luftigt och väldigt trivsamt att vara i. I stallet finns foderutrymme och foderkammare, sadelkammare, tvättstuga, separat spolspilta inne, spolplatta ute, toaletter, dusch och stallkök. Stallet är helisolerat, har bra ventilation och plastplankor i boxväggarna.

Vattnet i vattenkopparna är tempererat. Alla hästar står på torv.

Hästarna går två och två eller själva i våra rasthagar. Vi har hög kvalitet på  elstängslet för att höja säkerheten. Staketen är ca 140 cm höga och vi har tre elband, kraftiga isolatorer, strävor vid grindar och hörn och en djupt nergrävd ”jordning” så elen ska fungera även vintertid.

Ni betalar kallhyra och kostnader för el, gödselhantering och övrigt som ev. tillkommer enligt kontrakt. Ni köper hösilage och torv av Stall KB. Kraftfoder, vitaminer och mineraler köper ni efter eget behov och önskemål till er häst/hästar.

Vi fördelar ut- och insläpp alla dagar efter ett enkelt poängsystem.