Kurser

Kurser (2 dagar)

Kurser i hoppning och/eller markarbete lördag-söndag.

1. Välj mellan hoppning eller markarbete. Ett träningspass per dag och fika. För mer information tryck på länken här bredvid:Kurser ht 2021

2. Två heldagar med hoppning, markarbete, mental träning, uppstallning och fika. Två träningspass per dag. Välj i mån av plats mellan hoppning med markarbete eller  markarbete med bommar.  Övningar och banhoppning anpassas till deltagarna. För mer information klicka på länken här bredvid:

Hoppkurs (4-5 dagar)

Kursen innehåller hoppning och markarbete, teori, mental träning och hästhantering som ger dig ett helhetskoncept på hur man tränar sig själv och hästen. Innan du lämnar kursen gör vi ett individuellt upplägg som du kan använda i din fortsatta träning hemma.

För mer information klicka på länken här bredvid:

 

 

Träningsläger i hoppning (4-6 dagar) för ponnyryttare och juniorer

Ett späckat läger i hoppning för ponnyryttare och juniorer på ridhäst, från lätt klass och uppåt. Vi kombinerar hoppning, markarbete, teori, mental träning och hästhantering som ger dig ett helhetskoncept på hur man tränar sig själv och sin ponny/häst.

Innan du lämnar träningslägret gör vi ett individuellt träningsprogram som du kan använda i din fortsatta träning hemma.