Välkommen till Katrinedals Ryttarförening

 

Medlemsavgifter 2021: Junior 300 kr. Senior 375 kr. Postgiro: 710237-9. Skicka dina kontaktuppgifter till info@stallkatarinabonde.se

Katrinedals RF startades 1986. Föreningens syfte är: att samla ryttare som vill träna och tävla under gemensam flagg och bland annat delta i allsvenskan. Vid två tillfällen har vi kvalat till elitserien för ponny.

För oss är det viktigt; att utveckla en teamkänsla, ha roligt och trevligt med hästen i centrum, att utbilda och inspirera till god hästhållning och uppträda sportsligt med en positiv inställning.

För att lösa tävlingslicens måste du vara medlem i en föreningen och ha tagit Grönt kort. Kontakta Katarina Bonde angående Grönt kort. Licens löser du på Svenska Ridsportsförbundets hemsida, tävlingsdatabasen.

Tävlingsryttare som löser licens för Katrinedals RF åtar sig att vara funktionär en gång per år på de gemensamma tävlingar som vi samordnar med en annan klubb (två dagar) samt att följa klubbens policy och värdegrunder.

Vår nya klubbkollektion! Jacka, väst, schabrak, täcken m.m finns att beställa och köpa hos Sara på Stigsbergs gård. Är du intresserad av träning, tävling, att rida i lag, utbilda dig mer inom ridsporten eller vara med i vår glada och trevliga gemenskap så är du välkommen att kontakta Katarina på e-mail/telefon/sms.