Träningsfilosofi

Att känna passion för det man gör är en mycket stark drivkraft. Jag var hästtokig redan från födseln så hästar och ridsport blev mitt naturliga val. Hästar är fantastiska djur, så vackra, starka, känsliga och vänliga men också  flyktbenägna och reaktionssnabba så det gäller att veta vad man håller på med.

Att äga en häst och dessutom prestera sportsligt med den är ett privilegium. Att hoppa med en häst som besitter stor kapacitet och samarbetar på hinder överträffar det mesta för de som älskar hoppning.

Ryttare och hästar oavsett ålder och utbildningsnivå är lika roliga att träna. Det är intresset, viljan att utvecklas och samarbetsförmågan som är avgörande. Att arbeta med både hästar och ryttare är en fantastisk kombination.

Att få delge mina kunskaper och delta i en positiv utveckling av ekipagen är väldigt roligt. Jag vill erbjuda mina elever/ryttare inspirerande, uppriktiga och coachande träningspass där målet är att skapa ett ekipage i balans både fysiskt och mentalt.

Varje ekipage jag möter i mitt arbete ger mig alltid något speciellt och just detta ger mig energi som blir till ett stort engagemang.

Ett ekipage i harmoni spetsat med ”fighting spirit” där båda vet sin uppgift och visar varandra respekt och förtroende är för mig ett eftersträvsamt mål.

Jag vill vara en föregångare och förebild som bidrar till att skapa kunniga, skickliga och välmående ryttare som tar hand om sina hästar på ett föredömligt sätt.